logo Phoenix Residence

DAGBESTEDING

De dagbesteding heeft tot doel om jou richting betaald werk te helpen en zo weer een plek te geven in de maatschappij. Binnen de Phoenix Residence bieden wij een aantal mogelijkheden voor dagbesteding die we hieronder uitleggen:

Horeca

De Phoenix Residence is gehuisvest in de Zwanenhof en deze locatie beschikt over een grote horeca keuken. Wij bieden dagbesteding aan voor onze eigen bewoners maar ook voor (jong)volwassen van buitenaf. Lijkt het jou leuk om te koken voor gasten, lunches te verzorgen voor studenten die komen van over de hele wereld of een kopje koffie/thee te schenken met zelfgebakken taart in de Tuinzaal of op het terras aan toeristen en andere gasten? We werken hierin samen in De Zwanenhof met de AT-groep die ook dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt faciliteert. Neem vooral contact met ons op als we hierin iets voor jou kunnen betekenen.

Trainingslocatie en Stichting

Ook het trainingscentrum, museum en bibliotheek zijn verbonden aan de dagbesteding en tevens een reden voor een concept wat je uniek kunt noemen. Deelnemers aan trainingen komen lunchen als onderdeel van hun training bij de Phoenix Residence. Wij hebben een museum en bibliotheek die opgezet en onderhouden dient te worden. Vind je het leuk daaraan een bijdrage te doen en past dit bij je? Dan kunnen we daar samen naar kijken.

Groenvoorziening

Wij zijn bevoorrecht met een grote tuin bij de Zwanenhof waar we als Phoenix Residence gebruik van kunnen maken. Ieder seizoen brengt eigen werkzaamheden met zich mee. Werkzaamheden in de groenvoorziening houdt in dat je in de tuin werkt of klusjes om het huis doet. Vind je het leuk om op deze manier buiten bezig te zijn en je handen uit de mouwen te steken? Dan is dit wellicht een goede mogelijkheid voor je.

Phoenix Residence

Locatie Zwanenhof
Retraitehuisweg 6
7625 SL Zenderen
info@phoenixresidence.nl