logo Phoenix Residence

DE GRONDLEGGERS

Bianca Schreuder

Mijn naam is Bianca Schreuder. Ik ben van oorsprong Zuid-Afrikaans en woon nu 27 jaar in Nederland. Ik heb een ruime ervaring in de zorg als ambulant begeleider, maar ook heb ik ervaring met het opzetten van een beschermd wonen wooninitiatief. 

Ik kom uit een ondernemersfamilie en heb enkele jaren geleden het kleinschalige wooninitiatief Darrius opgericht in het Westen van het land, een woonvorm die begeleiding en beschermd wonen biedt voor jongvolwassenen met autisme. Ik heb zelf twee kinderen met autisme en weet als geen ander waar zij tegenaanlopen, hoe groot de wachtlijsten zijn op passende ondersteuning en begeleiding en vaak wisseling van hulpverleners. Autisme gaat niet over, maar hoeft niet te leiden tot exclusie. Ons gezamenlijke initiatief met de Phoenix Residence beoogt die kloof te overbruggen en de potentie die deze grote groep mensen heeft, aan te boren en te benutten. Nicole en ik willen je graag laten ervaren dat zorg ook anders kan.

Nicole de Haas

Mijn naam is Nicole de Haas. Ik ben woonachtig in Twente en heb 3 kinderen. Ik heb bijna 10 jaar in de hulpverlening gewerkt met zowel kinderen als volwassenen, waarna ik enkele jaren als natuurgeneeskundig therapeut en kinesioloog heb gewerkt in mijn eigen praktijk. Daarnaast heb ik vele jaren ervaring als docent op gebied van persoonlijke en intuitieve ontwikkeling. 

Mijn dochter heeft autisme en onze zoektocht naar een woonplek waar zij in een veilige, gestructureerde en motiverende omgeving kan groeien en bloeien heeft blootgelegd dat er een schrijnend te kort is aan zulke woonplekken. Nu is het tijd om samen met Bianca al die expertise te verbinden aan juist die zorg die ontbreekt in de maatschappij, maar waar een enorme behoefte aan is en zo is dit unieke concept ontstaan.

Phoenix Residence

Thorbeckelaan 21
1412 BL Naarden
info@phoenixresidence.nl