logo Phoenix Residence

INTUITIEVE ONTWIKKELING

Wat is intuïtie? Sta je daar wel eens bij stil? Zeg maar dat onderbuikgevoel dat tot je spreekt. Die je ingeeft hoe gevaar in te schatten, te reageren in complexe situaties, beslissingen te nemen enzovoort. Het gevoel lijkt zo ongrijpbaar en mysterieus, maar eigenlijk is het je onderbewustzijn dat met je communiceert. Intuïtie is een bron van kennis, die weinig te maken heeft met toekomst voorspellen, maar alles met de manier waarop je informatie in je brein opslaat en verwerkt.

Eenvoudig samengevat is intuïtie de manier waarop je onderbewuste IK boodschappen doorgeeft aan je bewuste, denkende IK. Je herkent je intuïtie ook aan de manier waarop de informatie binnenkomt. Dat is niet altijd in woorden, vaak is het meer iets wat je aanvoelt. Je intuïtie zal jou altijd helpen en herinnert je elke dag opnieuw om te zijn wie je echt bent. Iedereen beschikt over intuïtie. Door dit te ontwikkelen verruim je je bewustzijn en stimuleer je je spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei. Je kijk op het leven kan veranderen door een dieper besef van wie je bent en wat je kunt. Vind je het leuk om hiermee bezig te zijn, te ontdekken en ervaren wat er mogelijk is als je op je intuitie vertrouwt en wil je meer in je eigen kracht komen?

Deze workshops zijn bedoeld voor onze bewoners die daar interesse in hebben, maar ook als je niet bij ons woont maar wel een indicatie hebt en je graag wilt ontwikkelen, dan kun je bij ons terecht hiervoor. 

Phoenix Residence

Thorbeckelaan 21
1412 BL Naarden
info@phoenixresidence.nl