logo Phoenix Residence

ONS AANBOD

De Phoenix Residence biedt een combinatie van zorg, toerisme en educatie aan waarbij we 26 zorg kamers hebben, onderverdeeld in een slaapkamers met gedeelde sanitair, KTC (Kamer Training Centra) kamers met eigen sanitair en een aantal zorgappartementen. De Zwanenhof is de prachtige, sfeervolle plek waar wij gehuisvest zijn.

Onze missie is om mensen te helpen dichter bij zichzelf te komen en een inspirerende en omarmende plek te bieden waar ruimte is voor jouw eigen ontwikkeling, bezinning en vrije tijd. Een plek waar volwassenen vanaf 18 jaar met autisme en aanverwante problematiek, begeleiding en zorg krijgen binnen een beschermd wonen traject. Ieder volgt zijn eigen pad hierin.

Er is bij ons aandacht is voor een holistische aanpak en tevens een ontmoetingsplek gecreëerd wordt voor groei en ontwikkeling omdat iedereen daar recht op heeft. Vanuit het stukje dagbesteding maken we een verbinding naar de vele (inter)nationale studenten die hier komen voor een workhop of training en andere bezoekers, bewoners en gemeenschap. Tevens is hier de Stichting Spiritualisme en Mediumschap Nederland gevestigd met een museum en bibliotheek.

Phoenix Residence

Locatie Zwanenhof
Retraitehuisweg 6
7625 SL Zenderen
info@phoenixresidence.nl