logo Phoenix Residence

ONZE BEGELEIDING

De begeleiding is gericht op het bevorderen, ontwikkelen, behouden of compenseren van de zelfredzaamheid. Wij vinden het belangrijk dat jij zo zelfstandig mogelijk kunt leren functioneren binnen de mogelijkheden die jij zelf hebt. Als je bij ons woont dan krijg je een persoonlijk begeleider. Hij of zij zal samen met jou een zorgplan opstellen en wekelijkse gesprekken hebben. Tijdens die gesprekken worden jouw doelen besproken en indien nodig bijgewerkt. Daarnaast krijg jij indien nodig, ondersteuning van verschillende hulpverleners op diverse vlakken.

Bij de Phoenix Residence leren wij volwassenen vanaf 18 jaar om alledaagse activiteiten te doen waarbij je kunt denken aan: Boodschappen doen, koken, schoonmaken, budgetteren, praatje maken. Kortom, leren zelfstandig te wonen en meedraaien in de maatschappij. Een deel van onze bewoners zal uiteindelijk zelfstandig gaan wonen en een deel van hen zal langdurig bij ons wonen. Hierin wordt maatwerk geleverd en sluiten wij aan op jouw behoefte in een veilige setting. 

Wij bieden dagbesteding op maat aan. Dit kan binnen onze eigen setting zijn, maar het kan ook zijn dat we samen kijken naar mogelijkheden buiten onze plek met een van onze samenwerkingspartners. Ook hierin kijken we wat past. 

Wij gaan er van uit dat iedereen kan participeren ongeacht zijn of haar situatie. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een baantje, vrijwilligerswerk of dagbesteding op een andere locatie. Groepsgerichte activiteiten, zoals: Sporten, yoga en meditatie zullen een bijdragen leveren aan een positieve sfeer. Ook bieden wij vrijblijvend workshops voor intuîtieve en persoonlijke ontwikkeling voor volwassenen aan. Dit is een uniek concept in de wereld.

Phoenix Residence

Thorbeckelaan 21
1412 BL Naarden
info@phoenixresidence.nl